[si_feed user= limit=33]

Varumärket ”BBS” skapades 2007 i enskild firma tillika Daniel Sundström, detta ombildades sedermera till AB efter 2 år som gren i enskild firma. Daniel Sundström är ägare, ordförande.

Affärsidén är enkel, ” Vi ser möjligheter, löser kundens problem och lämnar alltid våra färdigställda projekt med högsta kvalité ”. Vi verkar nära och med Brändöns Måleri AB, BrändöBo & BrändöExpressen samt Karlsvik Marin AB och Brändö Maskin AB. Vårt samarbete är nära och vi erbjuder dig som kund en lika nära service med färre mellanhänder i entreprenadarbeten, där allt inom byggsektorn ingår.

Vi vill vara ett företag i tiden som använder sig av moderna material och metoder och vi erbjuder full entreprenad med ledorden – trygghet, kvalité och service, våra främsta konkurrensmedel.

Vi tar gärna uppdrag där vår hantverksskicklighet sätts på prov. Vi har, exempelvis, stor erfarenhet av renoveringsarbeten där kunden vill behålla byggnadens ursprungliga karaktär, med allt vad det kan innebära. Trots att vi vill vara i tiden glömmer vi aldrig det traditionella hantverket och metoderna, vi är experter på uppdrag i skärgårdsmiljö.

Vi tänker aldrig växa ut kostymen. Så kontakta oss, så löser vi det mesta – och lite till!